Coklat & Pelangi

Submit By :
=

Yuhuu . kami terdiri dari 4 org ahli iatu Imal sebagai guitarist lead , Radin sebagai guitarist rythem & vocalist , Del pula pemain guitar bass & Apiz adalah drummer . kami memainkan lagu berentak ala2 indie pop rawk ! Band C&P ini adalah sebuah band yg baru dilahirkan pada tahun ini 2009 . Kami akan terus membuat improvement untuk terus memajukan industri band kami . Hope sesapa yg beminat dgn band kami , beri lah kami sokongan k . Kami akan buat yg terbaik ! Pendapat korang kami sentiasa hargai ! Salam perkenalan dari band Coklat & Pelangi .

mereka juga telah memenangi Battle of the band MITC melaka. menang tempat ke-2 dgn lagu mereka sisa bayangan.

http://www.myspace.com/coklatpelangi

Comments

13 Comments on "Coklat & Pelangi"

  1. mai_lala on

    Verse1.

    Ku cuba mengejar bayanganmu

    Bila terasa lelah ku bangun

    hati mencari sisa kenangan

    sedangkan kasih telah tiada lagi dalam hidupku

    Verse2.

    adakah kau masih mengharap diriku

    masihkah kau setia pada cintaku

    jika aku pergi jauh dari bayangmu

    agar cintaku tak dipermainkanmu

    Chorus.

    maafkan aku kerna lepasmu

    tapiku tak berjanji terus bisa meninggalkan dia

    pergilah engkau bersama cintamu dulu

    mungkinkah aku bukan seperti yang dulu

    maafkan aku kerna lepasmu
    tapiku tak berjanji terus bisa meninggalkan dia
    pergilah engkau bersama cintamu dulu
    mungkinkah aku bukan seperti yang dulu

    bukan seperti yang dulu..

  2. damila on

    all da bes 4 coklat&pelangi!!!

  3. ijam on

    yoooooo…candut my bro…all da bestt 4 c&p…..manjadah wajaddah……

  4. ijal_ij0l on

    time nih tgh ujan dowh…
    aahahaha~
    tmbah plak dgn tali gitar putus…
    wakakakwink2..

  5. weloveindie on

    Love C n P

  6. tASchA_93 on

    smAt r bANd nEh..muAh2..

  7. palala on

    bezzz…
    gudluck!!!

  8. miss indie92 on

    weh..aku suka ar band ni..dari nama,muzik…lagu n of coz diri diaorg…hehe…

    gud luck c n p..

  9. shema on

    moga korg terus teguh berdiri…
    4 radin, hopefully kau dapat perah lagi otak kau utk cpta lirik yg gempak2…
    and imal, i will always be here 4 u guys…
    ingat, two thumbs up 4 lompat2

  10. miz amyzer on

    huh~sesuai dis song 4 sapa2 maw chow dr scandal dea…ehehehe…

  11. hahaha on

    woooooo, cnp terbaikkk

  12. mann on

    sedap sial lagu

  13. fazira on

    yuhu…