Bunkface – Dunia

Submit By :
=

Lirik Dunia – Bunkface
Artist : Bunkface
Song : Dunia

Gelisah tak bermaya
Manipulasi angkara kita
Dan bencana yang melanda
Generasiku menjadi mangsa
Dan ini bukan lagi seperti yang kau impikan
Percaya kataku

Aku bimbangkan dunia
Tiada cahaya ku terima
Aku tentang segalanya
Moga kau akan turut serta
Di dunia

Kuasa sementara
Komunikasi tiada makna
Dan tindak balas ego yang ku terima
Tiada perasaan kecewa
Dan ini bukan lagi seperti yang kau impikan
Percaya kataku

Aku bimbangkan dunia
Tiada cahaya ku terima
Aku tentang segalanya
Moga kau akan turut serta
Di dunia kita

Comments

17 Comments on "Bunkface – Dunia"

  1. nazz nutt on

    dunia INDIE mase kini..

  2. cikut on

    bley thn gak r gempak lgu ny..lurv it very muchy2..anyway to bunkface idop punk..hope punk akan dtrima rmai..huhu..

  3. huhu`` on

    haahaha…
    poyo r..
    lagu cm gampang tp layan…
    huhu..

  4. poyo on

    weyh huhu..
    ko nk mati ke kutuk2 lgu tuh..?
    cb…
    aq jmpe ko pecah pale ko/..
    ko taw aq nie spe??
    aq nie sem..
    (sempoiii..)

  5. huhu on

    ek eleh..
    ko spe plak..
    lebih2 sial mamat nie..
    wa sho0t pale lu..
    ape xdpt..
    lnca0..

  6. amin on

    salam..
    ape korg nie gd0h2..
    xkn pasal lgu nie pown nk gd0h2…
    xbaek la…
    dosa taw..
    mas0k api neraka…
    baek korg baek2 smula..

  7. zin sabah on

    best bangat lagu korang (DUNIA) ni gak…leh join x geng korang ?????????????…….. huu3 ..orang yg gdh2 2 minta puji tul.sit…………………………….

  8. XFlamexBoneX on

    peh lagu ni bez glerrrr…….
    tapi lagu fine lagi bez….
    huhuhuhuhuhu…..
    however bunkface in my heart♥♥♥♥♥…..

  9. nazmie on

    lagu nie lagu y best r…gmpax punye….

  10. 69 on

    Wei , apa Lh korng nI … mO jGa gaDu2 bH , KmU inGt Lau kmU gaDu tEam BunKFaCe amIk KoranG kH … sDar Lh wEi … Hakhakhak !! BeK Kta jDi pmiNat jK … tU jaK yG LayaK ? ahakz

  11. KAMI on

    (K)AMI
    (A)MAT
    (M)EMINATI
    (I)NDIE

  12. Aqilah on

    Best gilaaaao lagi ni <3

  13. ansar on

    ohh patut lah rupa babi

  14. diyana on

    i like this songggg….

  15. Yahuu! on

    Lirik lagu Bunkface berbeza dgn band lain!! Hidup Bunkface!! Yg tak minat Bunkface tu sebenarnya peminat wali band dgn kangen band… hikhik…

  16. adeq ekin on

    aq ske bunkface coz dye handsome cngt

  17. adeq ekin on

    0174192164