Lirik Hujan Bunga Di Kuala Lumpur- Ana Raffali

Submit By :
=

Title: Hujan Bunga Di Kuala Lumpur

Artis: Ana Raffali

Ramalan kaji cuaca kata
aku kan jatuh cinta
tapi tak pula beritahu dengan siapa.
Lalu hari ini ku berlari
mencari-cari
si dia yang bakal
miliki hati ini.

Mungkin dia ada disitu,
tersenyum padaku,
namun malu-malu.

Hujan bunga di Kuala Lumpur
kini sudah tiada masa
untuk mencari payung
berteduh kita bawah surat khabar
lalu terbaca berita kata
hujan ini tak akan reda.

Ikut rasa ingin sahaja
aku hampirinya
tapi ku takut apa pula kata semua.
Bukan senang untuk
ku meluangkan masa ini
sekadar peluang mengisi
ruang kosong hati.

Mungkin dia ada disitu,
tersenyum padaku,
namun malu-malu.

Hujan bunga di Kuala Lumpur
kini sudah tiada masa
untuk mencari payung
berteduh kita bawah surat khabar
lalu terbaca berita kata
hujan ini tak akan reda.

Comments

5 Comments on "Lirik Hujan Bunga Di Kuala Lumpur- Ana Raffali"

  1. lonely raingers gurlz on

    kalo la ada ramalan kji cuace yg bole rmal ngn spe aku bole jtuh cinta…perghhh!msti syiok kn!!!???

  2. __suraya__ on

    ana raffali…lgu ana sume powew2….tapi yg lbeh BOOM2 POW…!!lagu ny la….hahha…go ana go!!!

  3. Nufatin on

    best !

  4. fara on

    cmne nk contact ana raffali eh? coz i kne design a working space for her as my assignment.. sape2 plz help me…?

  5. nice on

    http://www.facebook.com/profile.php?id=1342527240
    awk add je abg ana ni… haha

    xpun g kat fan page dia…
    http://www.facebook.com/pages/Ana-Raffali/84649364135