8TV Unzipped Episode 1-Meet Uncle Hussain

Submit By :


Berita baik untuk peminat indie tanah air. 8TV sekali lagi telah mengadakan satu rancangan TV yang diberi nama Unzipped.Bermula 14 November 2008 10.30 malam Unzipped akan membawakan anda mengenali lebih lanjut tentang local band favourite anda. Berikut adalah jadual untuk rancangan yang bakal disiarkan selama satu jam ini.

Meet Uncle Hussain
14 November 2008

Gerhana Ska Cinta & Friends &
They Will Kill Us All
21 November 2008

Estranged
28 November 2008

One Buck Short
5 Disember 2008

Jaclyn Victor
12 Disember 2008

Hujan
19 Disember 2008

Nitrus
26 Disember 2008

Tempered Mental & Deja Voodoo Spells
2 Januari 2009

Love Me Butch
9 Januari 2009

Bittersweet
16 Januari 2009

Pendapat Malayapark
Semua band band ini adalah band yang telah establish dan mempunyai peminat yang ramai. Jadi aku ragu-ragu tujuan sebenar 8TV mengadakan rancangan ini. Maybe sebab diorang ni memikirkan keuntungan semata-mata disebabkan band-band tersebut mempunyai peminat yang ramai. Ntahlah apa-apa pun aku tetap sokong mana-mana organisasi yang support our local acts.

Untuk episode pertama Unzipped korang bleh tengok kat sini secara online. Siot tol 8TV ni xsampai kat Kelantan.hehe

Klik sini untuk tengok Unzipped Episode 1 – Meet Uncle Hussain

Comments

No Comments on "8TV Unzipped Episode 1-Meet Uncle Hussain"

  1. joe on

    aku xperasan pulak jac ada jugak hehe

  2. pc on

    huhuh aku sempat tgk unzipped smlm tapi tu pun lagu last MUH

  3. ELLy.x.shenget on

    apsal bittersweet lmbt sgt???
    hmmm,,
    penantian 1 penyiksaan >,<

  4. pc on

    hahaa sekali jac termasuk terselit lak kat tgh2 tu..hehe..sabaq je la cik elly..

  5. palala on

    deyy…apesal itu jac victor de gak dlm unzipped pye rncgan???
    musykil laaa….

  6. tIoNgSs on

    jaclyn victor???

    adeeeeeeeiiiihhhh….

    ekekekekekekekeke…. mmg mendatangkan kemusykilan laaa

  7. mai on

    smlm tgk hujan
    best!!!

  8. kylexy on

    knape plak nak musykil Jac masuk unzipped…?? Jac p0wn dulu indie jugak..cube dengar lagu indie dia in a dream..sbl0m masuk malaysian idol lg..dlm 2002 gitu la..best jugak..

  9. adilan on

    hai,smoga berjaya utk hits1 nanti ok.sy sgt suka dgn semua lg korang.nanti wat lg lbh gempak.taniah jg,kerna korang dah berjaya menjuarakan lg utkmu walaupun dah hampir 3 bln kau org dah mengondol gelaran juara.